Loading images...

NO NONSENSE

gebrdejongpand

Las- en adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V.

Las- en adviesbedrijf Gebr. F. de Jong is in 1997 opgericht door de gebroeders Folkert en Frank de Jong. Zij besloten jarenlange ervaring in verschillende functies bij diverse bedrijven te bundelen om een eigen werkplaats op te zetten. Met hard werken, vakmanschap maar vooral liefde voor het vak bouwden zij in een korte tijd een bloeiend familiebedrijf op.

Groeiende klantenkring

Inmiddels heeft Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. naam en faam opgebouwd met haar no nonsense mentaliteit. Een servicegericht en flexibel bedrijf met een toegewijd team van rond de 25 vakbekwame, gediplomeerde lassers, fitters, werkvoorbereiders, uitvoerders en adviseurs. Het bedrijf heeft dan ook een grote vaste klantenkring in o.a. de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie opgebouwd in Nederland en daarbuiten. Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. beheerst het volledige industriële lasproces, vanaf de engineering tot en met de eindcontroles. Onze gecertificeerde monteurs en lassers werken volgens de strengste normen en richtlijnen. Een van onze specialiteiten is het endoscopisch onderzoek, waarbij we met de eigen endoscopie-installaties desgewenst iedere las van binnenuit kunnen controleren, filmen en fotograferen.

SPECIALITEITEN

Het streven van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. is de hoogst haalbare kwaliteit te bieden. Door onze pragmatische instelling, het inzetten van vakspecialisten en door onze proceskennis durven wij te stellen dat wij de beste partij zijn voor al uw las- en installatiewerk op het gebied van RVS-procesinstallaties in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Voor uitvoering van de montage gebruiken wij eigen gereedschappen en faciliteiten. De werkzaamheden zijn uitvoerbaar op basis van regie of een vaste prijs. Ons vakmanschap uit zich in oog voor details, afwerking, een perfecte las en een efficiënt leidingnet. Hieronder zijn onze specialiteiten opgesomd die bijdragen aan de hoogste kwaliteit.

specialiteit-helmet

Gecertificeerde laswerkzaamheden

Bij Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. worden de werkzaamheden volgens strikte en gedocumenteerde kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allround RVS-, koolstofstaal- alsmede orbitaal lassers, die uitstekend uit de voeten kunnen op verschillende terreinen. leesmeer
specialiteit-orbitaal

Orbitaal laswerk

Voor Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. en al onze klanten is kwaliteit de belangrijkste factor. Gebr. F. de Jong onderscheidt zich door gebruik te maken van orbitaal lasmachines. Het orbitaal lasproces leent zich voor het leveren van continue hoge kwaliteit van het laswerk. leesmeer
specialiteit-endoscopisch

Endoscopisch onderzoek

In de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie worden steeds hogere eisen gesteld aan het laswerk. Om te controleren of het laswerk aan de gestelde eisen voldoet, doen wij endoscopisch onderzoek. vizaar leesmeer

Service en onderhoud

Als service en onderhoudsactiviteiten verzorgen wij revisie van kleppen en ventielen, alsmede inspectie en conditiemeting van tanks.

Bij Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. worden de werkzaamheden volgens strikte en gedocumenteerde kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allround RVS-, koolstofstaal- alsmede orbitaal lassers, die uitstekend uit de voeten kunnen opverschillende terreinen.

 

PROJECTEN

Toepassingen:

  • Turn-key projecten
  • Prefab-installaties
  • Procesdelen
  • Cip-installaties
  • Unit-skidbouw
  • Ventielenmanifolds
  • Verhuizen van processystemen
  • Optimalisatie processystemen

Veilig en verantwoord

Hoe pragmatisch en snel de vakmensen van Las- en adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. ook aan de slag willen, elk project begint met een gedegen voorbereiding. Daarbij draait het steeds om de vraag wat u, de opdrachtgever, wilt bereiken. Maar ook om de vraag hoe de veiligheid kan worden gewaarborgd. Niet alleen voor u en uw medewerkers, maar ook voor de afnemers van uw producten. Het productieproces moet immers zo veilig zijn dat de consument met een vertrouwd gevoel die producten kan afnemen. Hoe belangrijk de certificaten en documenten van Gebr. F. de Jong B.V. ook zijn, u krijgt vakspecialisten die zich met kennis van bewezen technologieën voor u inzetten. Zij realiseren naar wens een project of een renovatie, een uitbreiding of een turn-key project.

pics

VGW&M

De directie van Gebr. F. de Jong B.V. hecht grote waarde aan de veiligheids- en milieuzorg op haar projecten. Het werken op locatie brengt per definitie een verhoogd risico met zich mee, omdat er risico’s zijn die zich in het normale leven niet of in mindere mate voordoen. Daarom gelden er op onze projecten bepaalde regels. Deze regels zijn van toepassing voor alle medewerkers van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. De regels zijn ontwikkeld om de werkomgeving voor iedere medewerker zo aangenaam en veilig mogelijk te maken en risico’s tot een aanvaardbaar niveau terug te brengen. Uitgangspunt bij het vaststellen van het reglement, is het Veiligheids-, Gezondheids-, Welzijns- en Milieubeleid zoals dat door de directie is vastgesteld. De toepassing van het beleid dient bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en met name een steeds verdere verbetering van procedures die in verband staan met de veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden van onze medewerkers. Het toegepaste Arbo-zorgsysteem voldoet daarmee aan de richtlijnen in de VGW&M checklist aannemers VCA**.

vgm

ERKEND LEERBEDRIJF

Las- en adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. is een erkend leerbedrijf. Zij biedt leerlingen van diverse scholen en opleidingen de mogelijkheid om de kneepjes van het vak te leren. Op deze manier willen de broers jongeren stimuleren in deze sector te gaan werken. De leerlingen worden begeleid door vakmensen van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. Naast een frequente samenwerking met scholen biedt Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. de mogelijkheid om interne cursussen te doen en diploma’s te behalen. Zo kan men onder andere een orbitaal certificering behalen. Een lasmethode die, naast het traditionele laswerk, op hoog niveau vakmanschap vereist. Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong is een van de weinige lasbedrijven in Nederland die deze mogelijkheid biedt.

CONTACT

GEBR. DE JONG

Gebr. de Jong. Het ‘No nonsence’ industrieel lasbedrijf uit Nijehaske. Wij werken met de meest
moderne kennis, uitgemeten precisie, een kosten efficiënte planning en denken vooral mee vanuit de oplossing. Wij durven daarom ronduit te zeggen dat wij de beste partij zijn voor al uw industrieel
laswerk, zowel in de drinkfood sector als in de pharmacy.