Kwaliteit

Het streven van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V.
is de hoogst haalbare kwaliteit te bieden

 

Het streven van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. is de hoogst haalbare kwaliteit te bieden. Door onze pragmatische instelling, het inzetten van vakspecialisten en door onze proceskennis durven wij te stellen dat wij de beste partij zijn voor al uw las- en installatiewerk op het gebied van RVS-procesinstallaties in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Bij de uitvoering van de projecten gebruiken wij eigen gereedschappen en faciliteiten. De werkzaamheden zijn uitvoerbaar op basis van regie of een vaste prijs. Ons vakmanschap uit zich in oog voor details, afwerking, een perfecte las en een efficiënt leidingnet. Hieronder zijn onze specialiteiten opgesomd die bijdragen aan de hoogste kwaliteit.


Prefabricage in eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats maken we efficiënt en kostenbesparend gebruik van prefabricagetechnieken. Wij bouwen (delen van) uw procesinstallatie zowel in onze modern uitgeruste werkplaats als op locatie. Denk aan manifolds, bordessen en skidbouw waarvan we de werktuigbouwkundige componenten allemaal vooraf worden samengesteld. Het plaatsen van de manifolds, bordessen en skids in uw bestaande productieproces kost minder tijd en levert minder overlast. Zo staat uw productiefaciliteit nooit langer stil dan nodig is. Onze montagemedewerkers zijn allen VCA gecertificeerd en beschikken over de juiste expertise om elk project op een correcte manier af te ronden. Wilt u meer weten over deze prefabricage? Neem dan contact met ons op!

Gecertificeerde laswerkzaamheden

Bij ons worden de werkzaamheden volgens strikte en gedocumenteerde kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allround RVS-, koolstofstaal- alsmede orbitaal lassers, die uitstekend uit de voeten kunnen op verschillende terreinen. Wij vervaardigen en installeren roestvrijstalen leidingen en leiding- systemen. En verwerken materiaalsoorten als 304, 316L, duplex, hasteloy of andere nikkellegeringen, maar ook koolstofstalen leidingsystemen. Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd.

Om een constant hoog kwalitatief product te kunnen leveren en een veilig en gezonde werkomgeving voor onze werknemers te creëren, hebben wij zowel een kwaliteits- als veiligheidssysteem opgezet. Samen werken we dagelijks volgens de geldende normen.
Als extra waarborging voor de kwaliteit en veiligheid zijn we gecertificeerd of volgen de normen en richtlijnen van:

  • NEN-EN 1090-1 (eisen omtrent CE-markering)
  • ISO 9001 (standaard kwaliteitswaarborging)
  • VCA** (veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers)
  • EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group)
  • VTw-1 en VTw-2 (visueel lasinspectie)
  • LMK (lasmethode kwalificatie)
  • Lid Metaal Unie
  • Erkend leerbedrijf

 

Verantwoord

Hoe pragmatisch en snel de vakmensen van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. ook aan de slag willen, elk project begint met een gedegen voorbereiding. Daarbij draait het steeds om de vraag wat u, de opdrachtgever, wilt bereiken. Maar ook om de vraag hoe de veiligheid kan worden gewaarborgd. Niet alleen voor u en uw medewerkers, maar ook voor de afnemers van uw producten. Het productieproces moet immers zo veilig zijn dat de consument met een vertrouwd gevoel die producten kan afnemen. Hoe belangrijk de certificaten en documenten van Gebr. F. de Jong B.V. ook zijn, u krijgt vakspecialisten die zich met kennis van bewezen technologieën voor u inzetten. Zij realiseren naar wens een project of een renovatie, een uitbreiding of een turn-key project.