Over ons

Onze expertise zijn onder andere Orbitaal lassen en
RVS TIG-lassen

Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong is in 1997 opgericht door de gebroeders Folkert en Frank de Jong. Met hun jarenlange ervaring, in verschillende functies en bij diverse bedrijven, besloten ze hun expertise te bundelen en een eigen onderneming op te zetten. Met groot enthousiasme, het leveren van vakmanschap en kwaliteit, maar vooral met passie voor het vak bouwden zij in een korte tijd een bloeiend no-nonsense familiebedrijf op. Gebroeders F. de Jong levert hoogwaardige halffabricaten aan ondernemingen in de farmaceutische- en voedingsindustrie. Onze expertise zijn onder andere Orbitaal lassen en RVS TIG-lassen.

 

Groeiende klantenkring

Inmiddels hebben wij naam en faam opgebouwd met haar no-nonsense mentaliteit. Een servicegericht en flexibel bedrijf met een toegewijd team van ruim 25 vakbekwame, gediplomeerde lassers, fitters, werkvoorbereiders, uitvoerders en adviseurs. Daarnaast werken we met een vaste groep van 40 flexibele en ervaren inleners. Het bedrijf heeft dan ook een grote vaste klantenkring in o.a. de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie opgebouwd in Nederland en daarbuiten. Wij beheersen het volledige industriële lasproces, vanaf de engineering tot en met de eindcontrole. Onze gecertificeerde monteurs en lassers werken volgens de strengste normen en richtlijnen. Een van onze specialiteiten is het endoscopisch onderzoek, waarbij we met de eigen endoscoop desgewenst iedere las van binnenuit kunnen controleren, filmen en fotograferen.

 

Markten

Wij zijn actief en werkzaam in de volgende markten:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Chemische industrie

 

Nationaal en internationaal

Gebroeders F. De Jong werkt in en vanuit Nederland, maar ook in heel Europa aan projecten van nationale en internationale klanten in de dranken-, voedings-, chemische- en farmaceutische industrie. Voor uw opdrachten zijn wij zowel nationaal als internationaal inzetbaar.

 

Klanten en opdrachtgevers

Wij hebben een zeer gevarieerd klantenbestand. Hieronder een aantal opdrachtgevers die ons regelmatig inschakelen en waar wij trots op zijn om voor te mogen werken. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Daarom kiest u voor Gebroeders F. de Jong

  • Betrouwbaar
  • Vakbekwaam
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Service

Dankzij onze no-nonsense mentaliteit, flexibele opstelling, goed geoutilleerde werkplaats en ons vakmanschap zijn wij uw ideale partner in de realisatie van hoogwaardige procesinstallaties en RVS-leidingwerk.

 

Lid Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal, van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. De Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise en kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

 

 

 

Erkend leerbedrijf

Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis, leggen wij de basis voor een gezonde toekomst. Soms is het moeilijk om de juiste vakmensen te vinden en dan is zelf opleiden een goed alternatief. Wij zijn daarom Erkend leerbedrijf en hebben ervaren begeleiders in huis.

Vacatures Werken bij gebroeders F. de Jong.

Gebroeders F. de Jong is een gespecialiseerd en gecertificeerd las- en adviesbedrijf. Daardoor zijn we in staat zeer gespecialiseerde bewerkingen in eigen huis uit te voeren. Geen massa productie, maar afwisselend werk in een uitdagende schone, gezonde en veilige werkomgeving. Daarnaast hanteren we uitstekende arbeidsvoorwaarden, kunnen al onze medewerkers opleidingen volgen en kan iedereen rekenen op een goede begeleiding.

Beschikbare vacatures (4)