Kwaliteit

Het streven van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V.
is de hoogst haalbare kwaliteit te bieden

Het streven van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. is de hoogst haalbare kwaliteit te bieden. Door onze pragmatische instelling, het inzetten van vakspecialisten en door onze proceskennis durven wij te stellen dat wij de beste partij zijn voor al uw las- en installatiewerk op het gebied van RVS-procesinstallaties in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Las- en Advies bedrijf Gebr. F. de Jong is een betrouwbare partner voor het realiseren van proceslijnen. Wij hebben in ruime mate ervaring op het gebied van gebruikersvriendelijk bouwen van procesunits, waarbij rekening gehouden wordt met het hygiënisch ontwerp en servicetoegankelijkheid. Bij de uitvoering van de projecten gebruiken wij eigen gereedschappen en faciliteiten.

De specialisten van Las- en Adviesbedrijf gebr. F. de Jong werken altijd volgens hoge kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot experts in het bouwen van procesinstallaties en het aanleggen van leidingsystemen zoals stoom-, water-, lucht- en condensaatleidingen in zowel RVS- als koolstofstalen uitvoering. Ons vakmanschap uit zich in oog voor details, afwerking, een perfecte las en een efficiënt leidingnet.

De werkzaamheden zijn uitvoerbaar op basis van regie of een vaste prijs. Hieronder zijn onze specialiteiten opgesomd die bijdragen aan de hoogste kwaliteit.


Prefabricage in eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats maken we efficiënt en kostenbesparend gebruik van prefabricagetechnieken. Wij bouwen (delen van) uw procesinstallatie zowel in onze modern uitgeruste werkplaats als op locatie. Denk aan manifolds, bordessen en skidbouw waarvan de werktuigbouwkundige componenten allemaal vooraf worden samengesteld. Het plaatsen van de manifolds, bordessen en skids in uw bestaande productieproces kost minder tijd en levert minder overlast. Zo staat uw productiefaciliteit nooit langer stil dan nodig is. Onze montagemedewerkers zijn allen VCA gecertificeerd en beschikken over de juiste expertise om elk project op een correcte manier af te ronden. Wilt u meer weten over deze prefabricage? Neem dan contact met ons op!

Gecertificeerde laswerkzaamheden

Wij werken met een aan de praktijk getoetste waarborg procedure op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij ons worden de werkzaamheden volgens strikte en gedocumenteerde kwaliteitsprocedures uitgevoerd. Wij nemen deze kwaliteitseisen uitermate serieus. Zowel wij, als onze klanten, kunnen geen enkel risico permitteren omdat het in de Farma- en Foodindustrie vaak om voeding gaat voor de meest kwetsbare doelgroepen.

Ons bedrijf is VCA** gecertificeerd, dus veiligheid staat hoog in ons vaandel. En wij werken alleen met gecertificeerde lassers. Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd. Om een constant kwalitatief hoogwaardig product te kunnen leveren en een veilige en gezonde werkomgeving voor onze werknemers te creëren, hebben wij zowel een kwaliteits- als veiligheidssysteem opgezet. Samen werken we dagelijks volgens de geldende normen.

Tevens zijn wij trots op onze ruime kennis van toeleveranciers en de te leveren kwaliteit. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige RVS-buis (EHEDG-gecertificeerd) en fittingen met 5 jaar garantie, tenzij anders voorgeschreven. Zo is kwaliteit en veiligheid gewaarborgd door onze interne procedures en kwaliteitsafdeling.

Als extra waarborging voor de kwaliteit en veiligheid hebben we de volgende certificeringen en/of volgen de normen en richtlijnen van:

  • NEN-EN 1090-1 (eisen omtrent CE-markering)
  • ISO 9001 (standaard kwaliteitswaarborging)
  • VCA** (veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers)
  • EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group)
  • VTw-1 en VTw-2 (visueel lasinspectie)
  • LMK (lasmethode kwalificatie)
  • Lid Metaal Unie
  • Erkend leerbedrijf

 

Verantwoord

Hoe pragmatisch en snel de vakmensen van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong B.V. ook aan de slag willen, elk project begint met een gedegen voorbereiding. Daarbij draait het steeds om de vraag wat u, de opdrachtgever, wilt bereiken. Maar ook om de vraag hoe de veiligheid kan worden gewaarborgd. Niet alleen voor u en uw medewerkers, maar ook voor de afnemers van uw producten. Het productieproces moet immers zo veilig zijn dat de consument met een vertrouwd gevoel die producten kan afnemen. Wij onderstrepen dus de waarde van de certificaten en documenten van Gebr. F. de Jong B.V.. Daarnaast krijgt u vakspecialisten die zich met kennis van bewezen technologieën voor u inzetten. Zij realiseren naar wens een project of een renovatie, een uitbreiding of een turn-key project.