Over ons

Onze expertise zijn onder andere Orbitaal lassen en
RVS TIG-lassen

Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong is in 1997 opgericht door de gebroeders Folkert en Frank de Jong. Met hun jarenlange ervaring, in verschillende functies en bij diverse bedrijven, besloten ze hun expertise te bundelen en een eigen onderneming op te zetten. Met groot enthousiasme bouwden zij in een korte tijd een bloeiend no-nonsense familiebedrijf op, door het leveren van vakmanschap en kwaliteit, maar vooral door passie voor het vak. Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong levert hoogwaardige halffabricaten aan ondernemingen in de farmaceutische- chemische- en voedingsindustrie. Wij vervaardigen en installeren roestvrijstalen leidingen en leidingsystemen. En we verwerken materiaalsoorten als 304, 316L, duplex, hasteloy of andere nikkellegeringen, maar ook koolstofstalen leidingsystemen.

Onze expertise zijn onder andere Orbitaal lassen en RVS TIG-lassen.

 

Wat we doen

Inmiddels hebben wij naam en faam opgebouwd met onze no-nonsense mentaliteit. Een servicegericht en flexibel bedrijf met een toegewijd team van ruim 25 vakbekwame, gediplomeerde lassers, fitters, werkvoorbereiders, uitvoerders en adviseurs. Daarnaast werken we met een vaste groep van 40 flexibele en ervaren inleners. Het bedrijf heeft dan ook een grote vaste klantenkring in o.a. de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie opgebouwd in Nederland en daarbuiten en die klantenkring groeit nog steeds. Wij beheersen het volledige industriële lasproces, vanaf de engineering tot en met de eindcontrole. Onze gecertificeerde monteurs en lassers werken volgens de strengste normen en richtlijnen. Een van onze specialiteiten is het endoscopisch onderzoek, waarbij we met de eigen endoscoop desgewenst iedere las van binnenuit kunnen controleren, filmen en fotograferen. In onze ingerichte werkplaats kunnen wij werkzaamheden zoals Skidbouw, inclusief engineering en E&IA-werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor wordt uw productieplant minimaal belast. Ook op het gebied van process-engineering kunnen wij u van dienst zijn.

Gebr. de Jong is een betrouwbare partner voor het realiseren van proceslijnen. Wij hebben in ruime mate ervaring op het gebied van het gebruikersvriendelijk bouwen van procesunits waarbij rekening gehouden wordt met hygiënisch ontwerp en de service-toegankelijkheid. Tevens hebben wij een bedrijfsbureau waarin o.a. projectmanagement, werkvoorbereiding, inkoop en calculatie zijn ondergebracht. De werkzaamheden zijn uitvoerbaar op basis van regie of een vaste prijs. Wij hanteren competitieve prijzen ten opzichte van onze Nederlandse- en Buitenlandse collega’s en kunnen dus ook concurrerend en kwalitatief aanbieden.

 

Markten

Wij zijn actief en werkzaam in de volgende markten:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Drankenindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Chemische industrie

 

Nationaal en internationaal

Gebroeders F. De Jong werkt in en vanuit Nederland, maar ook in heel Europa aan projecten van nationale en internationale klanten in de dranken-, voedings-, chemische- en farmaceutische industrie. We zijn regelmatig te vinden in landen als Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Frankrijk en België. Voor uw opdrachten zijn wij zowel nationaal als internationaal inzetbaar.

 

Klanten en opdrachtgevers

Zoals u heeft kunnen lezen, heeft het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring, die zeer gevarieerd is, opgebouwd in Nederland en daarbuiten en die klantenkring groeit nog steeds. Wij zijn er trots op om voor hun te mogen werken. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Daarom kiest u voor Gebroeders F. de Jong                      

  • Betrouwbaar
  • Vakbekwaam
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Service

Dankzij onze no-nonsense mentaliteit, flexibele opstelling, goed geoutilleerde werkplaats en ons vakmanschap zijn wij uw ideale partner in de realisatie van hoogwaardige procesinstallaties en RVS-leidingwerk.

gesloten ruimte lassen

 

Lid Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal, van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. De Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise en kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.